Alle winkels op Vlieland

De Dorpsstraat op Vlieland bestaat uit allemaal leuke winkeltjes.

Bekijk alle winkels op AlleWinkels.net, met onder andere onze winkel: Beachy Vlieland!

Logo Beachy Vlieland roze

Nieuw: Supertrash!

Afgelopen zomer hebben we al Supertrash accessoires in de winkel gehad, maar dit jaar hebben we voor het eerst Supertrash kleding en schoenen! We zijn hier heeeeeel erg enthousiast over. Op de afbeelding ziet u een kleine impressie hoe de nieuwe collectie eruit ziet. Supertrash is op het moment druk bezig met het uitleveren van de collectie van de zomercollectie 2014. Elke week ontvangen we nieuwe artikelen, dus volg ons op Instagram en/of Facebook om op te hoogte te blijven :).

Supertrash is opgericht door de ambitieuze Olcay Gulsen. Ze is begonnen in Nederland, maar al snel is ze uitgebreid tot een wereldwijd bekendheid. Hieronder een foto van deze mooie vrouw!

 

Supertrash           olcay-gulsen

 

Faux Fur Coats

faux fur coats

Maak een statement deze winter met deze onwijs gave en mooie Ruby and Ed jassen. Ze zijn verkrijgbaar in lange en korte modellen, met of zonder capuchon. Ze hebben de feeling van het vacht van dieren, maar het is natuurlijk nep bont. Met deze jas kom je warm en modisch de winter door!

Voor meer info of bestellingen, mail info@beachyvlieland.nl

Faux fur coat

 

nieuwe website

20130724-204323.jpg

Er wordt druk gewerkt aan onze nieuwe website!
Hier komen bijvoorbeeld ook nieuwe artikelen die we in onze winkel aan de dorpstraat binnen krijgen te staan, binnenkort meer.

trendy bril van Komono!

Deze week verloten we deze trendy bril van Komono! Like Beachy Vlieland en like dit bericht om kans te maken op deze mooie zonnebril! Winnaar wordt maandag bekend gemaakt!

volg beachy vlieland op facebook
Life gets brighter through KOMONO sunnies